a kedvezményezett neve: Lu-Ti-Mi Kft.

– a projekt címe: Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram
– visszatérítendő hitel összege: 10.000.000 Ft
– a projekt tartalmának bemutatása: 

A finanszírozás a REACT-EU forrásból a COVID 19 Világjárványra adott UNIÓS válasz részeként történik. A Hitelprogram célja Forgóeszköz hitel nyújtása a COVID-19 világjárvány miatt nehéz gazdasági helyzetbe került, a válság által leginkább sújtott ágazatokban tevékenykedő mikro-, kis- és középvállalkozások, illetve egyesületek és nonprofit Kft-k talpon maradásának biztosítására, illetve a járvány utáni működésre történő felkészülésük támogatására.

– a projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2022.01.27.

– projekt azonosító száma: GINOP-9.1.1-21

 a kedvezményezett neve: Lu-Ti-Mi Kft.

– a projekt címe: Gyakornoki program a Lu-Ti-Mi Kft-nél
– a szerződött támogatás összege: 4.005.000 Ft
– a támogatás mértéke (%-ban): 100%
– a projekt tartalmának bemutatása: 

“A vállalkozás profilja nem változott a magalakulása óta. Hamburgerező,amelynek jellemzői: saját recept alapján, saját burgerek, egyedi megjelenéssel. Az ’50-’60-as évek amerikai hangulatát tükröző üzlethelyiség. Az alkalmazottak állandóak, emellett folyamatosan bővül a vállalkozás, amely megmutatkozik a bevétel, eredmény folyamatosan növekedésén is. Emellett még komoly üzleti lehetőségeket is rejt a vállalkozás. A székhely 2018 júniusban változott, a telephely állandó, Győr frekventált helyén található. Rövid idő alatt a város egyik legjobb, legforgalmasabb hamburgerezője lett. .

– A munkakör és a tevékenységi terület, amelyen a gyakornok szakmai gyakorlatot szerez: rendelésfelvétel, hamburgerhús sütése, hamburgerhús összeállítása, felszolgálása, alapanyag rendelése
– a gyakornoki munkahely kialakításához, a munkavégzéshez szükséges eszközöket úgy válogattuk össze, hogy az hatékonyan segítse a gyakornok munkáját, megismerkedhessen és elsajátíthassa a korszerű vendéglátói vállalatirányítási rendszert. Ez az ismeret gyakornoki tevékenysége lezárulta után is segíti őt a vendéglátói pályán. Ennek megfelelően az alábbi eszközök beszerzésére pályáztunk: Pincér Tablet Vendéglátóipari, vállalatirányítási szoftver. ( vendéglátó egységben történő rendelések,fogyasztások kezelése, nyomtatások vezérlése, vendégtájékoztató blokk nyomtatása, fényképes,termékmegjelentés, személyzeti/törzsvásárló fogyasztásának vezetése,raktárkészlet kezelés, leltárellenőrzés,fogyás nyilvántartás,hatékonyságszámítás, online adatbáziskezelés, online adatbázis hozzáférhetőség, módosítás, forgalmi nyilvántartások készítése, Áfa körök) A gyakornok modern kassza, rendelés kezelő programmal hatékonyabb, gyorsabb, pontosabb rendelésfelvételre  és nyomon követésre is képes lesz.
– Mindamellett, hogy a gyakornok megismeri kezelni a kasszarendszert, a rendelésfelvételhez használt programot, gyakorlatot szerez a vendégekkel való kommunikációban, megtanul gyorsan, hatékonyan, és tisztán dolgozni, mivel látványkonyhánk van. Ez a sokrétű ismeret, tudás a munkaerőpiacon is vonzóbbá teszi majd a gyakornokot, gyakornoki ideje letöltését követően, amennyiben máshol kíván dolgozni.

Én a tervek szerint szeretném tovább foglalkoztatni a gyakornokot a fenntartási időszak leteltét követően is. ”

– a projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2020.11.23

– projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2018-03508